Sunday, August 26, 2012

jalan-jalan.


assalamualaikum.

harini aku balik. ke sana. alahai, lemah betul semangat. bukan apa, tak ready. nak cuti lagi. nak rehat lagi. nak tidur lama-lama. nak makan banyak-banyak. tak nak hadapi semua benda tu. tak nak dapat result. tak nak semuanya. huarghhhh rasa macam nak patah balik. tapi kalau aku patah balik, aku bodoh lah kan. sebab aku sendiri cakap peluang yang aku dapat dekat sana tak sama macam peluang yang aku dapat dekat sini. so... yeah.

okay tutup kes. bosan betul. it's 0517 hours. aku tak tidur lagi. jyeah, bagus betul. packing pun belum. after subuh perhaps. nak iron baju lagi. tudung lagi. hua. aku tak nak balik sana lagi. sungguh aku taknak. aku taknak. taknak!!! haih. tapi, balik kali ni dengan luggage baru. warna purple lagi. hebat tak. semangat batch? ahaha iya la tu.

eh, tadi aku pergi beraya. best. nak upload gambar tapi kamera dekat atas. aku malas sangat. so nanti jelah eh. memories were meant to be kept. so aku akan simpan segala memory kita semua bersama dalam hati aku. cewah. aku sayang hmpa semua weh. serius tak tipu.

the next time aku jumpak hmpa lagi is cuti panjang. woih lambat lagi. kalau ada rezeki tiba-tiba dapat wildcard masuk nationals, hmpa mai la Queensbay, jenguk-jenguk aku. kalau ada. kalau takda, kita tunggu cuti panjang ye. kay, aku dah mula merepek. lega dah siap teks. tapi aku rasa aku banyak copy paste. but yeah, peduli apa aku. asalkan siap. asalkan ada. hafal tu kejap je. buat tu yang lama. intro lah kebenda lah. heh.


baiklah. aku merepek lagi. selamat pulang semua. may Allah prevail us all.

0526, 26th Aug
Aina Shobri

celaru sangat. apa ni? 

No comments: