Sunday, November 27, 2011

skuad lanun :D

assalamualaikum peeps :)

well harini post bosan sikit sebab takda kena mengena dengan most of uolls. haha, aku tujukan post ni khas untuk Skuad Lanun Sungai Ara / Skuad Demo Junior PSSPGM Pulau Pinang. weh hmpa, bangga dak kita secara rasmi dah digelar Skuad Demo Junior? aku bangga gila kot walaupun jarang turun demo.

yela, kita start aktif dalam demo ni awal tahun lepas, kan? aku ingat lagi, demo first aku yang dapat duit.. dekat Setia Pearl Island tu. ala, yang ala-ala hotel tapi bukan hotel tu. aku lupa dah nama apa. er, ha kat situ la. kenduri kawin (well, selama ni memang dok buat demo kat kenduri kawin ja punn)

well, my point is.. aku rindu masa dulu. masa kita mula-mula aktif dalam skuad ni. sekarang? semua dah macam berpecah belah ja. kalau dulu kita turun demo sebagai satu skuad, cukup semua orang.. sekarang? kadang tu, ada budak lain join.. kadang tu, ada Zharif & Afiq ja.. kadang tu, ada Zharif sorang ja. sedih aku T_T

aku rindu zaman kita dibawah pemerintahan Raja Lanun kita, abang Ikram! oh mann, best kan zaman tu? masa tu aku form two, boleh la nak turun latihan selalu. boleh la aku nak turun demo selalu. naik form three ni, dah Syafiq pun pindah pi sekolah Vokay, semua macam tunggang langgang. tengok demo hari sukan haritu.. sadis!

aku pun dah tak ingat bila kita semua last turun demo ramai-ramai. tahun lepas paa. masa hujung tahun tu. ingat? kenduri kawin dekat rumah yang dekat2 dengan masjid tu. haa, yang tu semua ada. tahun ni, kebanyakan demo.. ada muka Zharif, Afiq, Shahmirul. memang wajib ah tiga mangkuk ni kan. hihi.

aku janjiii, apa-apa demo lepas ni, starting bulan 12 ni, aku akan usahakan untuk turun sekali. apa-apa training panggil aku ok! tapi make sure lepas 7hb la, sendiri mau tau la aku tak boleh turun silat selagi parents aku tak balik Msia lagi.

oh and, note to Zharif, kita kena jugak training buah campuran tu. demi abang Ikram. doh, kesian abang. sikit punya penat ajar kita, kita tak pakai pun buah tu even untuk hari sukan, hari guru, etc..

dengar kata dekat tapak pesta nanti.. kita dijemput. aku harap masa tu kita semua boleh unite lagi. go go power rangers! wkakakaka XD

HIDUP MULIA MATI SYAHID

-Aina Shobri, Srikandi Gayong ;">

No comments: