Monday, November 21, 2011

living a hectic life. hm.

assalamualaikum wrt.

hi, hello, hai, ahlan wasahlan. erk. well aku sendiri taktau nak update apa. but i feel like typing. so.. excuse me if i'm crapping. sekarang ni kan dah start cuti. hence, aku semakin lama semakin takdak benda nak buat besides online, baca buku f4 and tolong tok aku. so aku pun cuba cari pasal, mendalami benda-benda yang aku tak patut dalami. erk?

anyways. lately ni aku cepat terasa, cepat emo dan sangat down. kenapa eh? well, orang tanya aku kenapa, aku sendiri pun taktau. so maaflah aku tak dapat nak jawab persoalan hmpa. aku sendiri hairan dengan perangai aku lately. suka menyendiri, pura-pura happy dan suka cakap bukan-bukan. erm?

hm, aku mintak maaf kalau apa-apa jenis tindakan aku lately ni buat hmpa terasa, marah, geram, sedih, dll. aku sendiri tak faham dengan keadaan aku sekarang. but one thing for sure, aku betul-betul nak mintak maaf dengan hmpa semua kalau aku ada buat salah dgn hmpa, bagi hmpa sakit hati, bt hmpa menangis, tipu apa-apa ka.. pendek kata, apa2 yang aku bt yang menyakitkan hati hmpa, aku mintak maaf ok.

memandangkan aku takdak harta pun, so takdak apa yang nak diwasiatkan. so.. andai kata umur aku tak panjang, mati sebelum ambil result, mai la sekali kebumikan aku ok? bagi yang lelaki, jemput2 la datang sembahyangkan aku.

hidup aku sekarang ni tunggang langgang, aku sendiri tak faham. so mari lah kita sama-sama peningkan kepala otak dengan sikap aku yang dah entah apa-apa ni. till the next post, insyaAllah. bai :)

p/s: somehow, aku mimpi Ust Najhan semalam. eh? O_o
p/ss: doakan aku dapat 8A tau :)

-Aina Shobri

No comments: