Thursday, November 10, 2011

birthday angah. putrajaya. PBM. hmmm~

assalamualaikum wrt (:

Hlovate is really something. i'm really hooked on Versus. malam ni kira tahan nafsu la daripada baca novel tu sampai habis. takut esok dalam kereta aku terlampau bosan sampaikan aku taktau nak buat apa, novel lah. apa lagi :P

well anyways, this'll be a short post. it's 12.34am (eh cantik waktu tu) and it's my sister's birthday. currently setting up her surprise. nampak gaya cam tak menjadi je. well, lets hope for the best and lets hope dia betul-betul terkejut. lol :P

anyways, happy birthday angah sayang. aku tau, hang ni kadang-kadang geli nak cakap hang sayang aku, tapi aku tau..hang sayang aku kan? lol. haha apa2lah. well anyways, i wish you all the best in life and may Allah bless you always.

hang sangat annoying and kesian hang demam. aku doakan hang sihat balik. esok nak jumpa Umar Qayyum, takkan hang nak demam? acik tak bagi hang dukung dia padan muka. wek. haha ok aku patut tidur sekarang. selamat malam everyone.

p/s: i miss my adik! :$
p/ss: PBM bukan pulang bermalam ye. PBM stands for Penang Bridge Marathon. yes, aku masuk. sapa masuk lg? drop a comment. jom lari sama2? lol aku masuk 10km run tu. bukan fun run :P


Aina Shobri

No comments: