Tuesday, November 29, 2011

260th

assalamualaikum peeps.

well, this'll be a short post. (betul, tak tipu. pendek ja) well.. semua post yang ada dalam blog ni mungkin tak best, boring and full of crap. but hey, aku tak mintak pun hmpa baca. cuz yeah, as people say.. blog to express, not to impress. kalau aku blog to impress kan, hmm.. perhaps blog aku full of glitters, all those 'hujan dalam blog' thinggy, moving cursor, cool header.. apa semua tu.

but yeah, i decided to keep it plain and tak serabutkan kepala otak aku dengan benda-benda ni. yela, apa-apa yang aku nak buat sekarang must give me good outcome and mesti membawa manfaat kepada aku in pursuing my dreams. ok, bahasa rojak. suka hati la.

gambar ni takda kena mengena pun but comel! :)

matlamat aku adalah untuk menjadi seorang peguam muslimah. unless ada pengetahuan mendalam pasal IT ni membantu aku untuk jadi seorang peguam muslimah, then i'll force myself untuk belajar this stuff. if not, tak payah. senang. don't waste your time untuk benda-benda yang tak membantu anda dalam masa depan.

some people have their own opinion, but mine is.. when you do something, make sure it has a good ending. for example, bila aku join Bahas. what does it do to me? it trains me how to talk, how to debate and stuff so that esok besar nanti, aku takkan kekok dalam court nanti :"> bila aku join Silat. what does it do to me? it gives me self esteem and self confidence. aku yakin, bila kita kena serang betul-betul pun, only 20% of my guts will tell me untuk bukak silat while the othet 80% tells me to face him and be brave walaupun lupa habis semua buah. ngeh!

ok tengok aku dah melalut. dari short post, jadi la panjang berjela. biasa ah. aku memang tak reti cakap sikit! maaf. oh and, aku tak mintak hmpa share atau like post aku. aku post sini sebab i feel like there's somewhere i need to record all this. kalau harapkan nak menulis... ehe, patah tangan aku. lol K.

till the next time. i'm sleepy and it's 10.13AM. inilah padah tidur pukul 4 pagi bangun pukul 7 pagi T_T toodles!

-Aina Shobri

No comments: