Sunday, October 30, 2011

YEP, AKU BARU SEDAR AKU TERLEPAS PERMOHONAN KE MRSM A DAY AFTER PERMOHONAN DITUTUP. SORRY DEAR MRSM MATES ;\

yela, aku tergedik-gedik nak pegi SBP sangat sampaikan Allah tutup mata aku untuk hiraukan pasal permohonan ke MRSM. mungkin ini langkah pertama Allah nak tunjuk that aku ada chance untuk ke SBP. pfft, who knows kan? insyaAllah.

again, sorry MRSM mates. esp Mimi of MRSM Balik Pulau & Khir of MRSM Kepala Batas. dia orang berdua ni beriya-iya je nak aku masuk MRSM next year. alahai, macamlah kalau aku apply, konfem dapat. dengan result trial macam apa je lagi. thank god SBP tak tengok result trial. hehe. cocuricullar achievements pun boleh tahan, mungkin ada peluang. insyaAllah (again).

2 comments:

Anonymous said...

apply mana??

Aina Shobri said...

Tunku Kurshiah College, Negeri Sembilan.