Friday, August 5, 2011

seek happiness in a place where you least expect it.


assalamualaikum wrt.



pergh. the tense keep on coming. apa kena dengan tittle? hm. well, people seem to think that only through things that is stress-less are the ones that can make you happy. yeah, memang betul pun. but things that you love that is stressful pon boleh make you happy. (idk what i'm crapping here) ok lupakan what i've typed there.

okay, okay. pendek kata.. aku tengah crapping sorang-sorang. so... aku pun taktau apa motif post ni sebenarnya. saja nak release tension. trial 3 hari je lagi. aku pon dalam keadaan tunggang langgang. first day puasa lagi dah demam sampai second day puasa. then datanglah pulak sakit yang amat aku anti. semalam baru ok. so semalam baru nak pulun gila-gila.

haih, dugaan. okay aku dah taktau nak taip apa disini. sekadar mencapap sambil menunggu cik ku aimi arissya. nampaknya memang aku kena off lah kan. takpa la. nanti2 pulak. 17hb menanti. apa-apa pun, aku sgt geram dengan student lain sekolah ni. batch dpa habeh exam dalam masa seminggu ja. awai gila nak mati. kata cikgu Yus, "nak bagi laluan kepada pelajar t3 untuk trial lah tu.. *sambil gelakkan aku*" -.-" ok dah, diam.

p/s: aku dah mahir trigonometry! best sial ^^, ..belajar dalam masa 45 minit dengan cikgu Aini. TQ cikgu :D


lihatlah nota sainsku :D

okay sudah. aku takmau cakap crap lagi. pray for my success, please. thanks.


PB005K001


No comments: