Wednesday, August 17, 2011

ayah's bengkel - a day in sains kepala batas


assalamualaikum.

tday aku pegi sm sains kepala batas dengan ayah, kakak, ust najhan n afif. hihi, bertolak dlm pkl 7 pagi, smpai dlm pkl 7.50 mcm tu. well actually aku pergi sebab nak jumpa kawan je. hihi. em, malas nak ulas banyak2, i'll leave that to kakak. sumpah dia bengang. haha, aku chill je. sebab bak kata ayah, kita tak boleh judge orang dengan luaran ja. wtv lah malas nak fikir. anyways, thanks for listening fivers of sakba! nantikan follow-up bulan sept nanti. insyaAllah aku pergi. tapi kalau dekat sgt dgn pmr mustahil aku xmau pi. hihi.






the rest is in my facebook. mls nk upload. tidur time! :D



PB005K001

No comments: