Monday, June 6, 2011

my life, so far.

blergh. homework tak mendera aku. yang mendera aku is that freaking kerja kursus. malas gila nak buat plus aku bingung nak buat macam mana pun dah tak reti =="

well aku tak boleh nak update banyak-banyak sebab aku dah malas nak blogging and of course, aku dah busy. 120 days left lah, omg. i'm struggling. yesh i am -.-' ok harini aku terbangun lewat sebab semalam sampai penang lewat and pergi makan dulu after hantar angah balik UTP. haiya. jangan tanya la pukul berapa tapi aku dah burn about 4 hours of studying & kerja kursus time.

sekarang aku tengah burn masa lagi. ok dah cukup. nak settle-kan homework bm tapi taktau nak buat yang mana satu.grr. handout 4 pages, tapi ada yang kata buat satu part ja, ada yang kata buat semua. idk nak buat yang mana. satg silap buat kena maki pulak =="

enough, g'bye =="

PB005K001

No comments: