Thursday, June 9, 2011

cinta dalam diam, mati syahid?


assalamualaikum,

aku terbaca dkt blog cik Tyah Adlan, satu post pasal cinta dalam diam and dia sertakan link. so aku pun akan sertakan link. klik sini. nak tau post tu kata apa, silalah buka sendiri. orang yang cintakan seseorang, bila mati nanti, insyaAllah mati syahid sebab berperang dengan perasaan sendiri. woah. betul atau pun tidak, wallhualam. hanya Allah yg boleh tentukan bnd ni.

anyways, homework aku dah settle. i just hate my KKG and KKS so much. dua-dua tertinggal halfway done. aku tak reti buat la! to be frank, aku benci kerja kursus sgtsgt. and aku nak potong rambut esok. oh yeah, baru sedar. this month busy ah. next week berkampung di USM 3 hari. then ada KILUUB plak. dengan hari sukannya lagi. dengan majlis perpisahan pengetua lagi.

ok takmau online lama2. nanti tersangkut lama2, apa pon tak jadi. btw, aku suka gila doodle ni. haha. lama tak bukak ym ;(

oh yeahhh, lepas pmr aku tekad nak siapkan novel yang tergantung tuu. and whatever happens, korg akan nampak novel tu dipasaran, itu janji aku. insyaAllah. ok g'bye.

g'luck to all pmr candys. lg 117 days to pmr and 60 days to trial. jom get ready and dpt 8A ramai2. buktikan batch kita lg power. muehehe. ok dah i'm crapping. g'bye & g'luck to everyone. wassalam.

PB005K001

1 comment:

Anonymous said...

<3