Sunday, April 10, 2011

saya mahal, ok?


assalamualaikum.

short post je ni. just informing that aina shobri ni bukannya ada masa terluang sangat utk update blog nii. so jangan la datang sekolah dan marah-marah aina shobri for not updating her blog. haiya. kalau ada masa terluang, dan kalau mood parents aina shobri elok, aina shobri update la yeh. tipulah kata aina shobri takmau update blog dah. haha, blog ni dah jadi macam journal, kertas buruk, buku latihan dan novel cinta dah. haha sapa entah cakap camtu? XD

and, starting next week insyaAllah aina shobri akan start buat journal writing handout yang cikgu Sab bagii. i told her that i'll be doing the journal writing in my blog, so yeah. *tu je satu-satunya sebab aina shobri edit balik blog ni so that dia tak pening bila bukak nanti. haha habis laa, takde privacy dahh, ceh jahat mulut :P

okay, apa-apa pun, saya disini ingin memohon ampun kalau ada yang marah. heh, kalau ada yang wondering, apa kena mengena tajuk dengan post? haha, it means that i ain't FREE la. oh i surely ain't free, i'm freaking expensive. hahahaha. okay, now i'm blabering.

i still haven't touch my kerja khusus sejarah and my science notes. ish, apa jenis student lah aina shobri nih -____-" dah, dah.. i need to start working on it. elemen 2 is killing me! banyak gilaa tak terkata. sometimes i wonder, kenapa lah this yeah banyak yang complicated? sebab last year graf turun and ramai student ace straight A's? janganlah kata begitu, tak pasal2 je diaorang naikkan graf, naya la 0913! perghhh -__-"

p/s: kepada prefects yang belum bayar RM30 tu, sila bayar sebelum hari jumaat (meaning by khamis dah bayar) okay! i wanna bank in the money~

p/ss: kepada ahli 3A yang gempak lagi awesome, sila bayar duit t-shirt dengan segera, by khamis jugak. sebab hari jumaat dah start kem, aku malas nak amik tahu dah hal baju nih. kalau nak lengan pendek, RM23. lengan panjang RM25. seelok-eloknya, yang perempuan sila beli yang lengan panjang kay? baru seragam bila pakai ramai-ramai nanti :)

that'll be all. thanks :)


Aina Shobri
PB005K001

No comments: