Friday, April 8, 2011

friendly debate, apa salahnya? :D


apa salahnya, right? hehe. mari kita cipta satu inovasi yang baru. cikgu Arshad pun berkata,
"baguih idea kamu. sebelum ni budak-budak sukan selalu mai kat saya mintak buat friendly bola jaring, bola sepak, hoki.. belum pernah bahas. boleh, boleh. takdak masalah. nak bermalam?"
fuh kembang kecut aina shobri nih! haha. boleh kan? kita pi sepuluh orang cukuplah. takyah bawak ramai-ramai. ahli bahas yang sedia ada cukup. kan kan? i'm so psyched that i've successfully made the rough draft for the invitation letter. but one thing's for sure lah, kami taknak buat dekat sekolah sendiri. haha malu ngat aih.

kita buat dekat SANA. sana tu mana ye? hehe, wait and see. kita tengok perkembangannya hari Isnin nanti. nanti balik sekolah baru nak tunjuk kat cikgu Arshad and cikgu Zurita surat tu. and cikgu Arshad sengaja gempaq aina shobri yang tak bersalah nih..
"kalau macam ni, kita bawak perkara ni terus ke pengetua. tu ha, pengetua ada dekat situu, jom?"
ohh tidak! haha aina shobri baru mengusulkan cadangan, dah nak jumpak pengetua. kecut perut dibuatnya. so kita tunggulah hari Isnin nanti, baru nak tapis surat and hantar ke pihak yang berkenaan. hehe, sempoi sempoi. i'm so psyched!

Nota Kaki: okay, aina. sedar diri sikit nak PMR. dah, dah. pi baca buku sains tu! berhabuk dah buku rujukan awak .__. bab tingkatan satu langsung awak taknak sentuh ye? ha weekend ni, ngadap koje khusus dan buku rujukan lah awak!

okay dah, bai!


Aina Shobri
PB005K001

No comments: