Saturday, March 26, 2011

pertandingan bahas ala parlimen o.0!


assalamualaikum, everyone!

i'm back. hehe, a week without updating my blog was like hell. hehe, seksa lah. so i'm updating my blog because.. saja, suka-suka. hehe. as you guys know (kalau korg baca blog aku lah), a compt is coming up soon. and this one, kami betul2 put our effort in it.

ya lah, this whole week boleh dikatakan aku skip class demi ke latihan bahas. harap2 tak sia-sia la usaha kami nii. yalah, kak aten pun balik latihan olahraga awal semata2 nak tolong kami sebab dia pun tadak acara hari selasa (alhamdulilah sgt2 :D) so yeah.

aim kami this year:
1) keluarkan kami dari zon kalah 3 tahun berturut-turut
2) menang pusingan pertama [haha!]
3) masuk ke finals
4) menang finals, jd johan if possible.

insyaAllah~ kami prepare betoi2, harap nampak hasil lah. doakan SMK Sungai Ara berjaya pada tahun nii. hehe, kalau forum dan pidato boleh, bahas MESTI boleh! hehe. we're well prepared, and ready to explode. bam ! xD

p/s: motif post ni mmg psl bahas semata2 :)

Aina Shobri

No comments: