Friday, March 18, 2011

i'm not like the others, i'm different just the way i am.


assalamualaikum.

masuk harini, hari2 countdown to PMR yang 200++ dah habis. harini, jumaat bersamaan 19hb mac 2011, tinggal 199 hari saja. ahh gila! hanya Tuhan saja yang tahu betapa chaotic kepala otak aku sekarang. haih.

hmm, so harini hari sabtu, bermaksud kebanyakan budak asrama dah start gerak balik asrama. haha, so two people dared me, that has somethin to do with sbp. dare number one is,

act like an SBP student, starting on Monday. Wake up at 5.30, MANDI, solat subuh, siap2, go to school, solat zohor, makan, -seemingly ko ade kelas tambahan, kelas petang tu kire sekali la- solat asar, then pukul 5 turun riadah (tak kire mende ko buat, janji ko x tido kat umah!) then mandi, makan, siap2 untuk solat maghrib (ko ade cite bpak ko slalu g masjid utk maghrib n isyak..ko kne ikot bpak ko g masjid!) then prep malam. (ni waktu study ar..dari kul 9.15 smpai 10.45..) then balik dorm(ni masuk bilik jela -.-") siap untuk gi sekolah esok, tido!

haha, terkejut beruk aku baca. so anyways, aku pantang dicabar, so aku sahut cabaran tu, bermula hari Isnin. oh peii dah! haha. sapa yang cabar, xyah tau la. ni pun aku copy paste dari dia sajaa :P okey, dare number two is,

score results during exam, using the SBP standards and not JPN standards. maksud, kalau sains, english, maths dah B, maksudnya dah fail. so.. apa lagi.. kena score A killer subjects tu..

yang ni pun aku dah gelabah bila baca. nak aku score A untuk science? oh peii dah. but yeah, aku pantang dicabar. so cabaran ni pun aku sahut. sila doakan aku, and i'll do my part. so yeah, seemingly that aku dah sahut cabaran si Mamat A, aku pun nak cakap macam ni, Goodbye Heaven, Hello Hell! hahahahahah gedik.

so yeah, tadi masa dekat kenduri, studied science and it was horrible. mulut dok baca, tapi otak fikir pasal KKS, KKG and folio karangan yang masih tergantung tuu. ahh peii dah. goodbye fun, aku perlu fokus. no more muka buku, no more blogging please. saya perlu fokus.

apa kena mengena dengan title? well, lets just say.. i don't want to be a typical and ordinary Malay girl. i wanna be extra-ordinary. i wanna be me. i wanna be Aina Nadhirah.THE Aina Nadhirah. kih3. as extra-ordinary i wanna be, i'm still human, and i'm still thinking like one. but maybe, just a little bit too detailed thinking :P

it's been awhile since i've last post up my picture. so here it is! :D

oh yeah! bahas compt is on the 29th, dkt SMK Seri Balik Pulau while debate is on the 30th, dkt MRSM Balik Pulau. oh great lah. bahas punya tajuk is Sukan Membina Kecemerlangan Individu and debate ada 4 tajuk, great gila and aku fokus bahas ja. haha bukak sekolah kena maki dgn Sir. hehe, can't wait. haha tadak2, aku takmau kuaq kelas! kih3.

okay shatap. this'll be my last post. i'll update after the compts and after prefects camp on the 2nd, at Teluk Bahang 0.o selamat tinggal. assalamualaikum.

p/s: I AINT POSTIN MY UJIAN BULANAN RESULTS. KIH3! SO LONG, SUCKERS!
pp/s: open this LINK, and text me if you guys are attending the session in Alor Setar on the 30th April and 1st May. THANKS ! :D

Aina Shobri
PB005K001

No comments: