Monday, March 14, 2011

holiday week or.. torture week?


assalamualaikum wrt, everyone.

sorry to say, last night was kinda stressing for me. but i'm okay now. well, for now at least. hmm, mkay. as you can see, my title today is... abt this week. holiday week lah katakan. iya kah holiday week? macam tak ja. bored gila nak mampus. homework takdak satu hal, KKG & KKS pulak menyerabutkan otak akuu. oh great gila lah kan.

so sekarang ni boleh dikatakan every single form three student all over malaysia tgh serabut kepala otak dengan KKG & KKS this year yang tah apa2. ni yang nak keng ni. last year tajuk depa senang ja, why this year sangat menge-cramp kan otak kami? weh sumpah gila ah.

sekarang mmg frust gila babun buat KKS. carik elemen satu pun dah pening. apatah lagi nak sambung sampai habis. KKG pulak.. wallahualam ah. tunggu cikgu bagi arahan sudey. aku memang pening dgn apa cikgu cakap. so kalau hari isnin cikgu mintak, buat muka kering ja :D

okey, dah malas nak taip panjang2. hmpa pun penat baca aku bebel tetiap hari. so i'll cut my blogging time every week. maybe a post for two days? tah. depends lah. i have my studies to catch up on with that horrible result (walaupun baru dapat a few subjects, masih horrible) gotta go now. seeya.

wassalam!


Aina Shobri.

No comments: