Friday, February 25, 2011

tamparan hebat


assalamualaikum.

akibat tak boleh melelapkan mata walaupun berpuluh2 kali dicuba, saya mengambil keputusan utk mengemas barang2 di dalam almari saya dan melipat baju2 yang tak sempat dilipat akibat terlalu busy. (busy kah? wahahahaha) okay tak kelakar pun? (bapak ahh skem gila)

buat pengetahuan semua, ada lah segelintir manusia yang tak suka dekat saya. wahh hebat. saya suka ini, ada orang benci keberanian dan kepercayaan diri yang saya ada. wahh skem gila. nak termuntah pula saya menaipnya. wuahahahahaha. nak tengok tak kawan-kawan? tengoklah.



okey la malas nak taip macam budak skem. ohoi nak tergelak pun ada bila bukak fb haritu, nampak ada 1 msg dalam inbox. tengok2 dari budak tu. lerrr, padan lerr. budak yang memang tak suka aku kaa. hm, tau sangat dah perangai dia. tapi bila add aku, delete dari friends pulak? pelik2 la haters zaman skrg. kadang tu ikut mood dia nak add aku balik, kadang tu block aku, tapi kadang tu unblock balik. hmm. apa la dia mau lagi tatau. ingat kes dulu dah settle. rupanya belum. *haritu dah teringat nak post pasal ni. tapi lupa. so skrg dah ada masa and ada mood, taip jela.

ala kes bawah sikit tu, macam apa ja lagi minah ni. haiya. awat, dia takpenah suka orang len ka? wtv la kan. perasan dak aku tak rep apa2 kat dia? heheh. orang tu cakap, bila orang lain benci kita, kita jangan buat apa2 sebabnya orang tu akan bertambah benci kat kita. so better keep quiet. hm takpala, aku redha ja dia benci aku. dah cuba berbaik, dia takmau jugak. ikut suka hang la, kawan.

but i still wonder, salah ka aku nak research segala bagai pasai sbp and all? actually sikit pun tak kacau sesiapa. parents aku pun tak bising. encourage lagi ada. tapi bukan family pulak yang bukak mulut. apa pasai? tak paham betui dengan hang ni, kawan.

"at least she's got something to be proud of rather than a hater like you.." Quote by s/mo. it's from a movie actually. takleh habaq, satgi hmpa pun suka movie tu. hehe. bagi hint cukup kot? movie tu bertemakan high school teenagers. dah, takleh tau lebih2. hehe.

hm, ingat ni; i do everything for a reason. i don't do fake, i don't do things that has no benefit towards me and i certainly do not hate people for no reason. i search abt sbp schools and mrsm for months with some reasons of my own and i willingly choose the title abt sbp schools for my public speaking speech for a reason.

it's 3.15 and i wanna continue cleaning my closet. good morning. oh and by the way, i've memorized my script. yeay me! next up: performing my speech infront of 5A, 4A and 3A. oh myy :$ wish me luck.

tmrw's agenda:

7.20 - 12.15 : School
12.20 - 1.20 : Tuition with Cikgu Yus [KH]
(sometime around the evening, i'll be performing my speech infront of the evening session students -.-" pei dahh)
4.00 - 6.00 : Tuition with Cikgu Sundari [Geo]

good morning everyone~!



Aina Shobri

No comments: