Saturday, February 5, 2011

Kak Wawa !

Najwa Latif nama glamernya. Hoho. comel kan kak ni? haha. kenal awal tahun 2010. but kenal2 lagutu ja. contact2 pun lagutu ja. tak expect dia ada sora sempoi ceni. hoho. apa2pon gempak ah kak wawa :D carik fb dia dah tadak. ada fan page dia ja. sedeh ;\ tapi skrg dah jumpak balek. hoho aku accidently delete dari friends dulu sbb masa tu aku tgh delete org2 yg tk berkenaan -.-" oh and, saja nak habaq, birthday aku dgn kak wawa sama. 23rd May yo :DD hidup budak Gemini xD

*click play! nescaya anda tidak akan menyesal*

terpaksa post jugak sebab gila addicted. haha, baru dengar lagu ni 15 minutes ago and aku dah hafal lagu ni. kan terer kalau aku boleh hafal sains and geo facts macam aku hafal lirik lagu? puih. enjoy the song. her voice is really unique and one of a kind. soft and unique. asal Batu Pahat, Johor. currently 16 y/o. PMR results was 7A 1B. ini blog beliau. hoho.

Engkau duduk disitu,
Diam tersipu malu,
Mahu mendekati aku.

Aku mulai resah,
Hatiku jadi kebah,
Melihat dirimu aku rebah.

Tapi hati ini kuat menyatakan,
Kau terkini di carta hati,
Lalu cinta kita bermula,
Dari mata turun ke jiwa,
Dari teman menjadi cinta,
Dan berjanji untuk setia.

Sehidup semati kita,
Menjanjikan bahagia,
Untuk kita berdua selamanya.

Jangan engkau jangan pergi,
Jangan tinggal ku sendiri,
Jangan tinggalkan carta hati.

Kau janjikan bahagia,
Ku janji kau tak terluka,
Teruslah berada di carta hati kita..

BEST KAN !

No comments: