Wednesday, February 9, 2011

Hazwany Syafiqa :D

*tengok, mengada dak denih? mengada an? an an an? hahahahahaha. memang dok taip pon! dua hari dah save draft. but tunggu masa ja nak publish. but tup tup, you've spoiled the suprise lah wehh. haha takpa laa. saja nak post gmbaq nih. hoho.*

nama diberi Nur Hazwany Syafiqa. panggei dia Katun ja. bhahahaha lawak. mula2 add dia around hujung tahun last year. bulan 11 kot? ya la tuu. haha, mula add sebab apa ah? sebab syzwn kot. haha tatau2. wtv, malas nak elaborate panjang2 pasal dia. well, mula2 add sebab she's one of the seri puteri winds. perghh masyuk.

then bila tengok mutual friends and all, tengok2 syzwn tu ada. and picture raya pun ada. i was like, oh oookkaaayy? so kak wany ni kakak syzwn lah? hahaha masa tu kekok kott. masa tu jea la. skrg dah tak rasa apa sebab boleh buli dia. haha!



comey kan? hoho comey gila. suara pon comey. cam katun! haha. serius weh tak tipuuuu. tengok gambaq expect suara matured macam.. err sapa2 lah. haha but i expected a matured voice out of her. but bila dah jumpak dekat assembly hari isnin haritu, dia panggei, terkejut duh. suara. mak aiii. hahahahaha katun wehh. haha, kira mengutuk depan2 gak nii sebab dia tau aku panggei dia katun okeh? baik kan aku? :3

tinggi? boleeeeh laa. haha, okay tipu. memang tinggi. tinggi dari akuu. sedih. dia kata aku pendek. takpa, takpa. pendek pon pendek ah. aku redha. nnti tinggi gak. hahahaha :D oeh. lupa habaq. dia asal ssp, cbj. last year f3. this year form fourr. dah pindah mai smksa, reason: masih unknown. but dia kata skolah ni best. hahahaha best kah? jadi fect kat sekolah ni sumpah tension. but semua tu experience. okayy melalut -.-"

tadi supposed to have debate meeting dgn sir visva. but rachel lari, mona pulak ada kat library. natasha awal2 lagi lesap. baguih. tinggai aku dgn dia ja. so aku dari asal duduk dekat dataran ppsmi, lari naik then turun balik. sembang2. dari awai sampai pukul 3, complain lapaq ja detuh. pehh. makan ja keja! pukui 2 dah makan, pukui 3 makan lagii. 3.30 pon makan lagii. gi..laaa. GEMs! hahaha amek kan kena ngn akuu.

berjaya pujuk dia masuk debate. no turning backs okay! and also dah calonkan dia sbg fect trainee for this year. sendiri yang kata teringin nak jadi, bila cakap dekat dpa dan2 kata takmau. lepuk kangg. haa, now there's no turning back ae.

apa lagi? tadak dah kut. hahaa one thing, rasa macam senang ja nak bond dengan dia. haha lawak kan? otak gila. sekali pandang mmg nampak sgt orang kena culture shock. hahahahaha. tak penah nampak laki dalam sekolah. tak penah jumpak kipas dekat dataran ppsmi xD haha akhir kata, i love you la weh katun!



p/s: HARINI HOMEWORK DAH SETTLE! ♥




Aina Shobri :)


5 comments:

hazwany syafiqa KATUN COMEL. :) said...

suka hati je kutuk org. pfffft. -,- HAHA, siot je kan? :DD well, org comel,. thts y suara pun comel. haha. and y among all pics kat fb tu, yg ni jugak nak amik? -,- adedeyy,. hahaha. culture shock habis laa aku. hahaa. jumpak kipas dekat dataran ppsmi, rasa macam sgt lah FUYYYOOOO. hahaha. seriously. kat seri puteri takdak. hampehhh. haha. GEMs? -,- pffftt, i was really damn hungry kott. seriously. dah la dy hampir2 bagi tumpah milo ice semalam. -,- adoiiii. haha. ohh, ohh, i love you too la weh SECOND KATUN. <3 :DD hahhaa.

Aina Shobri said...

hahahaha comel marah kaa?haha leks ah.mulut cakap siot, dalam hati sayang.hahahaha.btw, gmba ni comel ah weh.tu yang amek yang ni.haha.

KATUN COMEL said...

haha. well. takde la marah sgt pun. hee. :D ye laa tu. syg. *blushing. haha.

gmba ni tk comel langsung. pffftt. -,- yg lain lagi comel. HAHAHA

Aina Shobri said...

hahaha buat terharu lebih lak.haha takpa, len kali lak post pasal comel.haha, cam sengal gila pon ada xDD

katun comel said...

memang sengal gila gila punn. :D