Tuesday, February 1, 2011

homework.

sumpah skrg aku cinta, sayang semua ada dekat cikgu Aziddin sbb bg h/w yg 'sikit' gila babun tu. tau tak? folio komsas ni kalau tak, settle dah and patut aku dah tido dah skrg. tp disebabkn oleh laptop aku crash td, habes sumenye! aku lak banggang tak save -.-"

gila bapak syok time tu sampai meraung tak berlagu. so skrg aku tgh re-do folio bongok tu. yeah, skrg baru aku tau rasa ada hw cemana. seksa rupanya. looks like hw ni akan jadi teman baik aku la tahun ni. sayang hang, hw.

saja nak listkan hw 3A sempena CNY nii ;\

BM - Folio KOMSAS
- Folio Karangan

BI - 6 Summary
- 1 Essay

Geo - Lukis Peta
- Salin Nota

Science - Latihan buku SpotLight 6 m/s

Agama - Hafal ayat 9-11 al-Jumaat.

Sivik - Nota

PJ - Folio -.-"


warga 3A, sila siapkan hw anda ya. suka gila jadi budak form three -.-"



No comments: