Friday, December 24, 2010

i'm packing, i wanna go away. but instead, i'll just stay.


assalamualaikum, semua :)


tengok title. heee, jgn salah paham. aku packing bukn sbb balik asrama. haha, belum diiktiraf budak asrama lagii, setahun akan datang, insyaAllah :) wahh tak habis2 berangan aku nih kan. haha okay diam. aku tules entri ni sebab aku tension. gile bapak tension pk pasal sched thun dpan. ibuku yang tercinta dok pressure aku. aih =_=

so yeah. demi melepaskan tension, aku online dan bukak lagu gila bapak kuat. tadi takde sape kat rumah. aku sorg je. ibu g sekolah. ayah & angah naik p makan nasi kandar (gila bapak cemburu) danial pi mengaji while kakak mmg tadak kat msia. hahaha. bongok -_- pastu dgr bunyi gate, aku pun tutup suara. sambil baring d atas katil, aku online. bilik aku skrg bersepah serupa bilik anak teruna ja. haila rimas aku tgok. tapi berat tulang pulak nak kemas. heee.

okiess, lepas aku off ni, aku kemas ya. haha. siap buat note tampal dkat memo board g, "KEMAS BILIK LA, BONGOK!" hahaha. tadi pagi ayah masuk kejut utk solat subuh. tatau la ayah nampak ke idak. haha xD okay ni dah off topic. i'm packing fr this sunday. haiya. gila cuak. tengok sched pun aku dah kecut perut. takleh imagine cemana nnt kat sana. dahlah gelanggang pusat. gila ah =_=

also aku tgh pack brg2 yang tak diperlukan dlm bilik aku krn bilik aku cukup semak dgn katil kedua yg tak digunakan dlm beberapa bulan nih. hish. nak je aku tauk buang katil yang ada cadar lub lub nih. kakak, boleh dak aku nak buang katil hg ni? hg balik t aku pasang katil sementara mcm army punya tu. boleh? haha. haila gila rimas.

ok aku dah tak tension. masa utk kemas bilik yang busuk ini. tengoklah keadaan, esok aku update lagi kot. maybe ah. ahh pape ah. apa2pun, klw aku tak online, means aku dah malas online atau aku mmg takbole online.

selamat tinggal.


AinaShobri
PMR Candidate 2011
Hidup Mula Mati Syahid

No comments: