Friday, December 17, 2010

cuti sem dah nak habis


salam alaik, everyone.

tadi aku baru je nak lelap mata but tup tup, ibu marah suruh bukak buku. haiya, baru tutup buku nak tidoq la tadi, ibu. tapa la, tamau jadi anak derhaka, gagahkan diri untuk ke meja (meja kat sebelah katil ja pun) and bukak modul maths. modul tu amek dekat ofis ibu tadi. tadi jugak usha bilik baru ibu. bapak besar. haha :P okayy off topic dah.

mpa baca tittle aku, mesti pelik en. ada yang kata "ala chill ah! 2 minggu lagi!" ada pula yang kata, "lambat g, der. leks ah~" hoi! bangun dari mimpi lah! to be exact, kita ada 15 hari ja until school starts AND! 9 bulan 2 minggu dan 4 hari ja lagi until PMR! yes, i repeat! PMR! haiya! aku dah tau date Trial and the real thing. trial, 8th August 2011 while PMR pulak 4th October 2011. everyone ready? i bet you're not.

so sedarlah weh. cuti dah nak habeh. apa persediaan kita utk menghadapi tahun hadapan? bangun lah dari tidur yang lena nih. haih. aku sndri pn tgh leka lg dgn apa yang aku patut buat. kadang tu ikut mood ja baca buku pn. haih, ada ka patot? tak tak. rasa macam takda suasana belajar tuh. kenapa? haiya. apa punya student lah aku ni. macammacam alasan. pergh gila baloq nak bukak buku. ngadap mukabuku takdak la ngantok. ngadap buku truih nak lentok. pasepa ah?

erk. maybe i should just get away from all this chaos for a while. balik kampung. habis cerita. yeah, esok aku dgn cik Alya akn balik kampung dgn menaiki bas rapid dan feri dan bas rapid. haiya, renyah ah. naik feri aku suka ah. bas? erk. nyampah aku. haha, no offence, angah. but rapid dekat seberang agak beng ah. meluat akuh. so yeah. holiday free ja. 3 hari 2 malam. balik hari isnin. dont miss me. satg bulu mata aku habeh, sapa susah? akuu jugak. hahaha.

erk. abaikan short post aku haritu. aku tuleh masa aku emo. i'm fine now. well i hope so. have fun dekat bukit merah esok, toek. haha :)


Trial PMR 2011 : 235 days
Penilaian Menengah Rendah 2011 : 291 days


AinaShobri



No comments: