Tuesday, November 9, 2010

alya nabilah ulala~


salam alaik.. (;

firstly, this post is special post. specially untuk peminat Bas Rapid Penang nombor SATU! oyeh, siapakah dia? masih taktau? hmm, dia juga adalah penyanyi 'Di Manakah Dia' versinya yang tersendiri! sapaa? taktau? ishh, bengong lah korang ni *hee* dia adalahhh.. jeng jeng jeng..
angah saya :D

alya nabilah ahmad shobri. angah saya yang baik hati tetapi sangat annoying. dia ada ramai peminat xD tak boleh belah betui.


happy birthday, makcik. semoga panjang umur, murah rezeki, teguh iman serta diredhai Allah selalu.. dengan usia meningkat, ia bermakna kita semakin dekat dengan ajal. bersedialah wahai kakakku..

i love you, angoh. mekngoh, segala ngoh la (; tunggu la, nanti aku bagi jugak hug dekat hang noh. goodluck for your SPM, semoga doaku mengiringimu di dalam setiap langkahmu, wahai kakanda. wuwuwuw ! 11A+ yeah!

3 pagi, 10 November 1993, gadis ini dilahirkan dengan penat lelah oleh bonda kami.. akhirnya keluar jugak dia, kalau tak, naya bonda meneran. gadis ini membesar dengan sifat selamba dan suka hati, kepala, jantung, liver, segala maknenek dia sahaja. gadis ini juga amat obses dengan bas. pelik betul minah ni. bas pun obses. sudahlah bas, drebar dia pun minat. apakan daya, itulah dia.. gadis ini sangat bersemangat waja serta suka tidur. beri dia apa jenis katil jua, dia boleh saja lena. walau bagaimanapun, gadis ini tetap disayangi oleh ahli keluarga (dia ja sombong tamau sayang aku gak >_<) serta sahabat-sahabat seperjuangannya. semoga gadis ini dirahmatiNya dan diberkatiNya. amin..

p/s: angoh, bangga dak, aku buat entri untok hang?! ^_^Tulus ikhlas oleh adikmu yang paling COMEL,
Aina Shobri

1 comment:

sars azhar said...

haha . comel ker ? like2 .