Sunday, May 23, 2010

happy birthday, aina.


assalamualaikum~

happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to aina, happy birthday to meeee :]
hehe, its my 14th Birthday :)

well patutnya celebrate today, tapi ayah offer celebrate a day early, so celebrate hari sabtu, 22nd.
firstly pegi gurney.
otw tu baru aku teringat ayah offer nak bagi hp for a day,
bila mintak ibu tak bawak.
sakit hati woo, then ayah bagi hp ayah, tapi sim aku.
dapat gak pakai.
tapi text ngan kazen jaa.

sampai gurney, pi G hotel.
bwat pa tataw, last2 p gurney.
pi carik thumbdrive akuu :P
dapat thumbdrive jenama Kingmax, 8GB woo :D

lepas tu pegi G Hotel, makan lunch.
tak best variety of food dia.. ;[
tapi yang bestnya, mushroom soup dia sedaap :D
andthen masa nak pi amek ice-cream danial & angah,
dah nampak orang bawak kek.
spoil suprise akuu, bengong punya angah.
dok urge aku nak teman dia amek ice-cream.
geqam aku =.=
then dpa nyanyi la lagi happy birthday tuu,
masa candle dah lighted up, danial pi tiup.
BANGANG. sakit hati kali kedua.
lpas aku makan kek, tgkp gmbr.

pi jalanjalan plak after lunch, then pegi parkson.
beli kasut ayah, beli mangkuk amenda tah.
then pegi cold storage, beli barang.

then masa balek, pi singgah masjid negeri sbab ayah & angah nak solat asar. danial bengong malaih p smyg. rasa cam nak tumbuk ja mamat tu. aku.. no comment ah, paham2 sndr.
after that balek trus.
kalaw tk singgah kat qb, tapi angah kata sakit kaki.

balek rumah trus tido.
haha tido smpai isyak, bangun on9 and tengok final AF.
cam bengong. aku dah agak shahir akan menang :P

then bwat bbq skit,
dkat kul 12.15 baru dpa ingat dah masuk bday aku.
kalau x lupa lah tuu.

hbes tu online plak.
ym ngan kakak.
bengong tol, kakak sndr lupa bday aku =.=

tah brpa kali dah aku tules bengong.
honestly aku kata,
birthday kali ni tak merasa pun cam birthday.
sbab apa aku pon tatau.
mebe sbab aku rasa cam tak di-appriciate.
sdey oh =.=

wtv lahh, aku nak sambung transfer file masok thumbdrive.
cya!
gmbar aku upload len.. camera tgh charge..


assalamualaikuM!!

-aina

1 comment:

NabiLa ♥ said...

yayaya . happy birthday to you ! ~ haha xDD